Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Toimintaterapeutti, Pori
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Toimintaterapeutti / Pori
Sijainnit
Pori
Haku alkaa
31.12.2019
Haku päättyy
26.1.2020
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
38,5
Työpaikan kuvaus
Toimintaterapeutti, tule mukaan huippujoukkooni!

Parhaat tulokset saavutetaan silloin, kun kuntoutus toteutetaan yksilöllisten tarpeiden mukaan yhdessä asiakkaan ja hänen läheistensä kanssa. Tarjoamme toimintaterapiaa Porissa asiakkaalle tutussa ympäristössä joko hänen kotonaan, päiväkodissa, koulussa tai toimitilassamme. Uusi toimitilamme sijaitsee aivan Porin keskustassa.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan lisäksi
- innostavan ja moniammatillisen työyhteisön,
- joustavan työajan,
- toimintaterapeutin liikkuvaan työhön soveltuvat kuntoutusmateriaalit, välineet ja potilastietojärjestelmän,
- viihtyisät vastaanotto- ja toimistotilat,
- hyvät kouluttautumismahdollisuudet,
- säännöllisen työnohjauksen,
- kattavat työterveyspalvelut sisältäen hammashoidon,
- monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum -liikunta ja kulttuuriedun sekä lounaskortin.

Voit aloittaa työt joustavasti oman aikataulusi mukaan ja valita elämäntilanteeseesi parhaiten sopivan työajan ja palkkamallin. Porin tiimissämme työskentelee toimintaterapeuttien lisäksi fysioterapeutteja, puheterapeutteja sekä neuropsykologi. Odotamme sinulta reipasta ja iloista työotetta, joustavuutta työskennellä sekä aikuisten että lasten kanssa, ja intoa oppia uutta. Työn liikkuvuuden vuoksi tarvitset työssäsi autoa. Työ edellyttää laillistetun toimintaterapeutin pätevyyttä.

Työpaikka on haettavissa Coronarian kuntoutusliiketoiminnan työpaikkojen rekrytointisivuston kautta: https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus


Soita ja tule tutustumaan meihin!
Tiimivastaava, Annukka Kivini, puhelin 0406674964 tai annukka.kivini@coronaria.fi
Palvelupäällikkö, Pasi Singh, puhelin 040 571 9965 tai pasi.singh@coronaria.fi


Coronaria on täysin kotimainen terveys- ja hyvinvointipalveluihin erikoistunut kasvuyritys. Laajaan tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palvelut. Meillä työskentelee jo reilu 600 kuntoutuksen ammattilaista valtakunnallisesti. Laajaan tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palvelut. 100% suomalaisena toimijana meille on myönnetty käyttöömme Avainlippu-tunnus.
Aikaa jäljellä