Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Toimintaterapeutti, Espoo
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Toimintaterapeutti / Espoo
Sijainnit
Espoo
Haku alkaa
30.12.2019
Haku päättyy
31.1.2020
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
38,5
Työpaikan kuvaus
Haluaisitko unelmien työpaikan moniammatillisesta tiimistä kuntoutustoimialan näköalapaikalta?

Olemme saaneet hoitaaksemme Kelan LAKU -kursseja, ja etsimme nyt SI -koulutuksen omaavaa Toimintaterapeuttia työskentelemään perhekuntoutuksen parissa. Laku -kursseilla asiakkaana ovat lapset ja nuoret, joilla on neuropsykiatrinen diagnoosi, sekä heidän perheensä.

Meillä lähiesimiehet ovat aina itsekin kuntoutuksen ammattilaisia. Toimipisteissämme käydään päivittäin inspiroivia keskusteluja yli ammattirajojen. Konsultoimme toisiamme, opimme toisiltamme ja teemme työtä rinnakkain samojen asiakkaiden kanssa. Toimintatavassamme on useita voittajia – erityisesti asiakkaamme. Lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, joustavan työajan, liikkuvaan työhön sopivat välineet ja kuntoutusmateriaalit, hyvät kouluttautumismahdollisuudet, säännöllisen työnohjauksen sekä työterveyspalvelujen ohella hammashoitopalveluita ja monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum-liikunta/kulttuuriedun ja lounaskortin. Voit työskennellä meillä työsuhteessa tai ammatinharjoittajana.

Työn aloitus Laku -kuntoutuksen alkaessa.

Tutustu Laku-kuntoutukseen: https://www.kela.fi/documents/10180/24972165/LAKU-perhekuntoutus+palvelukuvaus+ja+yleinen+osa.pdf/074aa768-afbe-4360-9bc4-3dd823fdc402

Tutustu Coronariaan työpaikkana: https://www.coronaria.fi/toihin-coronariaan/tyopaikkana-kuntoutus-ja-terapiapalvelut/

Työpaikka on haettavissa Coronarian kuntoutusliiketoiminnan työpaikkojen rekrytointisivuston kautta: https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus

Lisätietoja sähköpostitse virva.pisano@coronaria.fi

Coronaria on täysin kotimainen terveys- ja hyvinvointipalveluihin erikoistunut kasvuyritys. Laajaan tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palvelut. Meillä työskentelee jo reilu 600 kuntoutuksen ammattilaista valtakunnallisesti. Laajaan tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palvelut. 100% suomalaisena toimijana meille on myönnetty käyttöömme Avainlippu-tunnus.
Aikaa jäljellä