Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Tiimivastaava, psykologi Tampere
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Tiimivastaava/Psykologi
Sijainnit
Tampere
Haku alkaa
3.12.2019
Haku päättyy
23.12.2019
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
38,75
Työpaikan kuvaus
Tiimivastaava, psykologi – tule mukaan huippujoukkoon!

Etsimme innostuneeseen ja kehittävään kuntoutustiimiimme Tampereelle uutta tiimivastaavaa.

Tampereen tiimiimme muodostuu neuropsykologeista, psykologeista, psykoterapeuteista, puheterapeuteista ja toimintaterapeuteista, jotka tekevät monipuolista kuntoutustyötä kaiken ikäisten asiakkaiden kanssa. Kyseessä on siis huippuammattilaisten joukko, jossa on mahdollisuus myös monipuoliselle osaamisen jakamiselle. Tiimivastaavana toimit lähiesimiehen tehtävissä, huolehdit henkilöstön hyvinvoinnista, palvelujen kehittämisestä ja uusien palvelukokonaisuuksien käynnistämisestä. Tiimivastaavana pääset osaksi Coronarian kattavaa esimieskoulutusta, joten aikaisempi esimieskokemus ei ole välttämätöntä, mutta on eduksi. Psykologina työhösi kuuluu erityisesti psykologiset tutkimukset ja konsultaatiot sekä lisäksi osallistuminen yksilö- ja ryhmäkuntoutustyöhön. Työn tarkempi sisältö määrittyy oman osaamisesi ja kiinnostuksen kohteittesi mukaisesti. Katsomme erityiseksi eduksi psykoterapeutin koulutuksen, mikä mahdollistaa osallistumisen myös psykoterapiatyön kehittämishankkeisiin osana työnkuvaa.

Odotamme sinulta yhteistyökykyistä työotetta, joustavuutta sekä kiinnostusta moniammatilliseen yhteistyöhön. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista.Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn lisäksi vahvan kollegiaalisen tuen, joustavan työajan sekä mahdollisuuden suunnitella työn rytmin itsellesi sopivaksi. Laaja asiantuntijaverkostomme mahdollistaa oppimisen toinen toisiltamme ja sitä myötä oman osaamisen haastamisen ja kehittämisen. Meillä sinulla on hyvät kouluttautumismahdollisuudet, säännöllinen työnohjaus sekä työterveyspalvelujen ohella hammashoitoetu sekä monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum-liikunta/kulttuurietu ja lounaskortti.

Työpaikka on haettavissa Coronarian kuntoutusliiketoiminnan työpaikkojen rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus. Klikkaa työpaikkailmoituksen sivun oikeasta alakulmasta JATKA-painiketta siirtyäksesi hakemukseen.

Lisätietoja:
Palvelupäällikkö Saara Heusala, saara.heusala@coronaria.fi, puh. 0503223335
Palvelupäällikkö Pasi Singh, pari.singh@coronaria.fi, puh. 040 571 9965

Tutustu meihin:
https://www.coronaria.fi/toihin/kuntoutus-ja-terapiapalvelut/

Coronaria on täysin kotimainen terveys- ja hyvinvointipalveluihin erikoistunut kasvuyritys. Laajaan tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Kuntoutuksessa työskentelee jo yli 600 kuntoutuksen ammattilaista. Olemme osa Coronarian asiantuntijoista koostuvaa yhteisöä, joka haastaa itseään ja toimialaa rakentamaan aidosti parempaa terveydenhuoltoa.
Aikaa jäljellä