Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Toimintaterapeutti - Kouvola
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Toimintaterapeutti
Sijainnit
Kouvola
Haku alkaa
7.11.2019
Haku päättyy
24.11.2019
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
38,75
Työpaikan kuvaus
Toimintaterapeutti - tule meille töihin, meillä viihdytään ja välitetään!

Tarjoamme sinulle innostavan työyhteisön ja joustavan työajan. Kuulut moniammatilliseen tiimiin, jonka terapeutit työskentelevät Kouvolassa, Kotkassa, Lappeenrannassa ja Imatralla. Kouvolassa työskentelee tällä hetkellä kaksi toimintaterapeuttia sekä fysioterapeutti. Säännölliset tiimipalaverit mahdollistavat niin kollegiaalisen kuin moniammatillisen tuen. Meillä on toimitilat jokaisella paikkakunnalla.

Lisäksi tarjoamme hyvät kouluttautumismahdollisuudet, säännöllisen työnohjauksen sekä työterveyspalvelujen ohella hammashoitoedun ja monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum-liikunta / kulttuuriedun sekä lounaskortin.

Kokoaikaisen työajan sijasta voit valita haluamasi työaikaprosentin ja palkkamallin joustavasti elämäntilanteesi mukaan. Valittavanasi on kilpailukykyisen kuukausipalkan lisäksi suoriteperusteinen palkka tai toimiminen itsenäisenä ammatinharjoittajana osana Coronarian kuntoutuspalveluja.

Odotamme sinulta reipasta ja iloista työotetta sekä positiivista asennetta. Työ on liikkuvaa ja tarvitset ajokortin. Toteutamme kuntoutusta usein myös asiakkaalle tutussa ympäristössä, kotona, päiväkodissa tai koulussa. Työ edellyttää toimitaterapeutin pätevyyttä sekä kiinnostusta työhön Nuotti-valmentajana. Eduksi katsomme kokemuksen toimintaterapeutin työstä.

Työpaikka on haettavissa Coronarian kuntoutusliiketoiminnan työpaikkojen rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus

Lisätietoja:

Tiimivastaava Sirpa Lokko
sirpa.lokko@coronaria.fi
p. 040 186 6701

Palvelupäällikkö Tiina Vauhkonen
tiina.vauhkonen@coronaria.fi
p. 050 467 9995
Aikaa jäljellä