Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Tiimivastaava/Puheterapeutti Turku
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Tiimivastaava/Puheterapeutti Turku
Sijainnit
Turku
Haku alkaa
5.11.2019
Haku päättyy
30.11.2019
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
38,75
Työpaikan kuvaus
Tiimivastaava/Puheterapeutti - tule meille töihin, meillä viihdytään ja välitetään!

Haemme Turun toimipisteeseen tiimivastaavaksi puheterapeuttia. Tiimivastaavana teet kuntoutustyötä ja toimit moniammatillisen tiimin esimiehenä. Turun tiimissä työskentelee puheterapeutteja, toimintaterapeutteja sekä psykologeja.

Kuntoutustyön toteutamme pääasiallisesti asiakkaalle tutussa ympäristössä, asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Käytössämme ovat liikkuvaan työhön suunniteltu asiakashallintajärjestelmä sekä työvälineet. Työn liikkuvuuden vuoksi tarvitset auton käyttöösi.

Odotamme sinulta reipasta ja iloista työotetta, joustavuutta, intoa kehittää uutta toimintaa ja lisäksi valmiutta liikkuvaan työhön. Työ edellyttää laillistetun puheterapeutin pätevyyttä.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen kuukausipalkan lisäksi innostavan työyhteisön, joustavan työajan, liikkuvaan työhön sopivat välineet ja kuntoutusmateriaalit, hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja säännöllisen työnohjauksen sekä työterveyspalvelujen ohella hammashoidon ja monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum-liikunta/kulttuuriedun ja lounaskortin. Tiimivastaavana pääset osaksi Coronarian kattavaa esimieskoulutusta, aikaisempi esimieskokemus ei ole välttämätöntä.

Tule mukaan rakentamaan ja kehittämään Turun terapiatiimiä!

Työpaikka on haettavissa Coronarian kuntoutusliiketoiminnan työpaikkojen rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus

Lisätietoja: Palvelupäällikkö Pasi Singh, p. 040 571 9965 tai pasi.singh@coronaria.fi

Coronaria on 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palvelut. Meillä työskentelee jo lähes 600 kuntoutuksen ammattilaista valtakunnallisesti.
Aikaa jäljellä