Etusivu
Coronarian kuntoutusliiketoiminta tarjoaa monipuolisia terapiapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Tarjoamme palveluitamme asiakkaalle tutussa ympäristössä joko asiakkaan kotona, päiväkodissa tai koulussa. Palvelut voidaan toteuttaa myös toimipisteissämme.

Parhaat tulokset kuntoutuksessa syntyvät yhteistyössä. Kuntoutuksen sisältö ja toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja moniammatillisen työyhteisömme asiantuntijuus hyödynnetään asiakkaan parhaaksi.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Psykoterapeutti
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Psykoterapeutti - Riihimäki
Sijainnit
Riihimäki
Haku alkaa
1.11.2019
Haku päättyy
24.11.2019
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Psykoterapeutti - tule mukaan huippujoukkoon!

Haluamme vahvistaa Riihimäen kuntoutuksen ammatillisen tiimin osaamista ja etsimme innostavaan joukkoomme ja viihtyisiin toimitiloihimme psykoterapeuttia.

Sovit osaksi tiimiämme, jos omaat reippaan ja joustavan työotteen ja halun laittaa koko osaamisesi likoon asiakkaidemme parhaaksi. Työtä Riihimäen yksikössä tehdään tällä hetkellä muun muassa fysioterapian parissa, mutta olemme laajentamassa toimintaamme moniammatilliseksi kuntoutusyksiköksi. Työhösi tulee kuulumaan psykoterapiavastaanotto sekä osallistuminen esimerkiksi moniammatilliseen kurssitoimintaan. Työtä voimme räätälöidä erikoisosaamisesi ja pohjakoulutuksesi mukaisesti. Tukenasi työssä on osaava valtakunnallinen psykoterapeuttien verkostomme sekä tarvittaessa psykiatrin konsultaatiomahdollisuudet.

Työllistyä voit työsopimussuhteeseen koko- tai osa-aikaisesti, tai vaihtoehtoisesti ammatinharjoittajana. Hakijan kanssa neuvottelemme mielellämme hänen elämäntilanteeseensa sopivasta ratkaisusta.

Tarjoamme sinulle innostavan työyhteisön, kilpailukykyisen palkan, joustavan työajan sekä mahdollisuuden suunnitella työn rytmin itsellesi sopivaksi. Meillä on hyvät kouluttautumismahdollisuudet, satsaamme talon sisäisiin koulutuksiin ja osaamisen moniammatilliseen jakamiseen. Työsopimussuhteessa tarjoamme työterveyspalvelujen ohella hammashoitoedun ja monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum-liikunta/kulttuuriedun ja lounaskortin.

Työpaikka on haettavissa Coronarian kuntoutusliiketoiminnan työpaikkojen rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus

Lisätietoja: Palvelupäällikkö Saara Heusala, saara.heusala@coronaria.fi, puh 0503223335 ja palvelupäällikkö Tiina Vauhkonen, tiina.vauhkonen@coronaria.fi, puh. 050 467 9995

Coronaria on täysin kotimainen terveys- ja hyvinvointipalveluihin erikoistunut kasvuyritys. Laajaan tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon, kuntoutuksen sekä työelämän kehittämisen palvelut. Kuntoutuksessa työskentelee yli 600 kuntoutuksen ammattilaista, mm. puheterapeutteja, toimintaterapeutteja, fysioterapeutteja, psykoterapeutteja ja psykologeja sekä työelämän asiantuntijoita. Olemme osa Coronarian asiantuntijoista koostuvaa yhteisöä, joka haastaa itseään ja toimialaa rakentamaan aidosti parempaa terveydenhuoltoa.
Aikaa jäljellä