Etusivu
Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin.
Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon, palveluasumisen ja kotihoidon sekä kuntoutuksen palvelut.
Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Hoiva Avoin hakemus
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Hoiva Avoin hakemus
Sijainnit
 
Haku alkaa
1.1.2015
Haku päättyy
 
Työsuhdemuoto
Määräaikainen
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Coronaria on ikäihmisten, erityistä tukea tarvitsevien lapsiperheiden ja mielenterveysasiakkaiden kotipalveluiden edelläkävijä Suomessa.

Tarjoamme korkealaatuisia hoivapalveluja, kuten kotipalvelua, kotisairaanhoitoa ja palveluasumista eri muodoissa. Asiakkaitamme ovat kunnat, kuntayhtymät ja yksityiset palveluiden käyttäjät, esimerkiksi palveluista suoraan itse maksavat ikäihmiset.

Edellytämme työntekijöiltä työtä pelkäämätön asennetta, ja arvostamme joustavuutta, luovuutta, yhteistyökykyä sekä mielenkiintoa osallistavaan työotteeseen.

Haemme työntekijöitä kokoaikaisiin ja osa-aikaisiin työsuhteisiin sekä eripituisiin sijaisuuksiin. Jos sinua kiinnostavia tehtäviä ei juuri nyt ole auki, täytä avoin työhakemus, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi.


Coronaria on Suomen suurimpia terveys- ja hyvinvointipalvelujen tuottajia. Laajaan tarjontaamme kuuluvat perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon sekä kotihoidon ja palveluasumisen palvelut. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus, mikä tarkoittaa, että tuottamamme palvelut ovat kotimaisia ja että Coronaria on kotimainen yritys. Tuottamamme palvelut ovat myös ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.
Aikaa jäljellä