Etusivu
Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin.
Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palvelut.

Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Tuottamamme palvelut ovat ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Hankinta-asiantuntija
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Hankinta-asiantuntija
Sijainnit
Oulu
Haku alkaa
12.10.2021
Haku päättyy
8.11.2021
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Hankinta-asiantuntija

Coronaria konsernin tarjoustiimi etsii joukkoonsa HANKINTA-ASIANTUNTIJAA liiketoimintamme kasvun varmistamiseksi. Tarjoustiimi on keskittynyt hankintalain piirissä olevien tarjousten läpiviemiseen, johon myös sinun työsi painottuu. Hankinta-asiantuntijana teet tiivistä yhteistyötä eri liiketoimintojen kanssa.

Työ Coronarialla tarkoittaa ennen kaikkea omistautumista liiketoiminnoille ja tiimille. Hankinta-asiantuntijan roolissa saat paljon vastuuta, mutta myös asiantuntijatiimisi tuen.
Sijaintipaikkasi on Oulu. Teemme läsnätyön lisäksi etätyötä.

Työssä onnistumiseen tarvitset:
• aiempaa kokemusta julkisten hankintojen kilpailutusten läpiviennistä itsenäisesti
• julkisten hankintojen lainsäädännön tuntemusta
• kyvykkyyttä itsenäiseen työhön sekä itseohjautuvaa työotetta
• kykyä järjestelmälliseen työskentelyyn, tarkkuutta tarttua yksityiskohtiin ja sinnikkyyttä viedä tehtävät aikataulussa maaliin
• soveltuvaa kaupallista koulutusta

Eduksi katsomme:
• terveys- ja hyvinvointipalveluliiketoiminnan tuntemuksen
• kokemuksen Cloudia-kilpailutusjärjestelmän käyttökokemuksen

Tarjoamme sinulle kiinnostavan työn jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Kilpailukykyisen palkan lisäksi käytössäsi ovat konsernin henkilöstöedut sekä mahdollisuus ammattitaitosi jatkuvaan kehittämiseen sekä paikan huippuammattilaisten tiimissä!

LISÄTIETOJA
Minna Malo, minna.malo@coronaria.fi tai puh. 010 237 1545 torstaina 21.10 klo 15–16 ja tiistaina 2.11 klo 14–15

HAKEMUKSET
Hakemus, jossa kuvattu julkisten hankintojen osaaminen ja kokemus sekä CV palkkatoivomuksineen 8.11 mennessä osoitteeseen https://rekry.coronaria.fi/meprekryhoito.

Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
 
Coronarian tarina sai alkunsa halusta tehdä asiat toisella tavalla. Tavalla, joka palvelisi niin asiakkaitamme, henkilöstöämme kuin yhteiskuntaakin. Tehtävämme on rakentaa Suomeen uudenlaista terveydenhuoltoa ja tulokset kertovat, että olemme siinä myös onnistuneet. Me Coronariassa haastamme vallitsevia toimintamalleja ja pohdimme, miten asioita voisi tehdä paremmin tai järkevämmin. Tänä päivänä olemme yksi Suomen merkittävimmistä terveydenhuollon toimijoista ja kuulumme superkasvajien joukkoon.

Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin. Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Olemme 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Tuottamamme palvelut ovat ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.
Aikaa jäljellä