Etusivu
Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin.
Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palvelut.

Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Tuottamamme palvelut ovat ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Talent Acquistion Lead
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Talent Acquisition Lead
Sijainnit
Oulu, Helsinki
Haku alkaa
15.9.2021
Haku päättyy
10.10.2021
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
37,5
Työpaikan kuvaus
Etsimme sinua kokenut ammattilainen vastaamaan Cor Group yhtiöiden ja konsernin Asiantuntijakeskuksen rekrytointiprosessien johtamisesta ja kehittämisestä. Vetovoimaisen työnantajamielikuvan ylläpitäminen ja kehittäminen on sinulla dna:ssa. Työnantajamielikuvassa ja asiantuntijakokemuksessa tärkeänä osana oleva työhyvinvointi ja sen edelleen vahvistaminen kuuluvat myös vastuullesi. Teet tiivistä yhteistyötä eri liiketoimintojen kanssa ja autat vahvasti kasvavaa liiketoimintaamme strategisten tavoitteiden saavuttamisessa. Toimipisteesi voi sijaita Oulussa tai Helsingissä.

Keskeisiä vastuualueitasi ovat
• Rekrytointiprosessien johtaminen, niistä vastaaminen ja kehittäminen konsernitasoisesti yhteistyössä muiden konsernin rekrytointijohtajien kanssa
• Esimiesten tukeminen rekrytoinneissa
• Työnantajamielikuvan kehittäminen yhteistyössä liiketoiminnan ja markkinoinnin kanssa
• Asiantuntijakeskuksen sekä hallinnon rekrytoinnit
• Oppilaitosyhteistyö ja sen määrätietoinen kehittäminen
• Uuden rekrytointijärjestämän hankinta ja käyttöönotto

Haluamme seurata työhyvinvointitoimien vaikutuksia asiantuntijakokemukseen. Osana työtäsi onkin työhyvinvoinnin kehittäminen ja seurannan vahvistaminen sekä sitä kautta myös työnantajamielikuvaan vaikuttaminen.
Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja useamman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä.

Arvostamme sujuvia viestintätaitoja, oma-aloitteisuutta, kokemusta projektien johtamisesta ja koordinoinnista sekä yhteistyökykyä toimia yrityksen eri liiketoimintayksiköiden kanssa. Ajattelutapasi on innovatiivinen ja sinulla on hyvä asioiden toimeenpanokyky.

Sinua odottaa samaan suuntaan katsova ammattilaisten työyhteisö, jossa vallitsee hyvä henki ja henkilöstön tyytyväisyyteen panostetaan. Jokainen meistä on oman työnsä huippuosaaja, joka kantaa vastuunsa ja helpottaa omalla osaamisella myös muiden työtä.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan lisäksi ison kasvukonsernin henkilöstöedut, joustavat työajat etätyömahdollisuuksineen sekä hyvät työvälineet.
Valmis liittymään joukkoomme? Jätä hakemuksesi tehtävään osoitteessa https://ats.talentadore.com/apply/talent-acquisition-lead/DPAGwm viimeistään 10.10.2021, liitä mukaan CV:si sekä lyhyt hakemusteksti palkkatoiveineen.

Rekrytointia teemme yhdessä Eezy Personnelin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Petri Heikkinen, p. 040 752 9776.

Haku alkaa 13. syyskuuta 2021 ja päättyy 10. lokakuuta 2021, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Cor Group Oy

Cor Group on suomalainen yhtiöperhe. Luomme uusia palveluita terveyteen ja hyvinvointiin ja autamme niin toisiamme kuin asiakkaitamme uudistamaan suomalaista terveydenhuoltoa. Suurin tytäryhtiömme on Coronaria, jonka tehtävänä on uudistaa terveydenhuoltoa tuottamalla korkeatasoisia terveys-, kuntoutus- ja terapiapalveluita. Silmäasema on osa Coronaria konsernia ja olemme Suomen suurin silmäterveyden palveluntarjoaja.
Aikaa jäljellä