Etusivu
Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin.
Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palvelut.

Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Tuottamamme palvelut ovat ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
ICT-projektipäällikkö
Työpaikan tiedot
Tehtävä
ICT-projektipäällikkö
Sijainnit
Helsinki, Oulu
Haku alkaa
15.9.2021
Haku päättyy
3.10.2021
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Haemme kasvumme tueksi sinua, ICT-projektipäällikkö

Coronaria konsernin tietohallinto etsii joukkoonsa ICT-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ ammattitaitoiseen ja kunnianhimoiseen työyhteisöön. Projektipäällikkönä johdat liiketoiminnan ICT-kehitysprojekteja tai toimit asiantuntijana osana moniammatillista projektiryhmää. Tehtävänäsi on tukea liiketoimintojen strategiaa hyödyntämällä teknologiaa ja kehittämällä prosesseja. Vastuualueisiisi kuuluvat projektien suunnittelu ja toteutus sekä osallistuminen projektiprosessin kehittämiseen. Toimit yhdessä toisten projektipäälliköiden kanssa.

Projektitoiminnan lisäksi kehitämme parhaillaan konsernin yhteistä projektimalli ja ICT PMO toimintaa. Sinulla on mahdollisuus lähteä rakentamaan konserniin yhteistä toimintamalli. Tehtävänkuva tarkentuu hakijan mukaan, voit olla kokenut projektipäällikkö, joka haluaa rakentaa ICT PMO toimintaa tai kokemattomampi projektipäällikkö, joka pääsee työhön mukaan ja kasvaa muutoksen mukana.
Odotamme Sinulta osaamista projektinhallinnan menetelmistä ja työkaluista, näyttöjä onnistuneesta projektien läpiviennistä sekä kokemuksen kautta hankittua osaamista asiakas- tai toiminnanohjausjärjestelmistä. Hallitset projektin koko elinkaaren ja olet aikataulutuksen mestari.

Olet tiimipelaaja joka mielellään jakaa osaamistaan muille. Työskentelet systemaattisesti, innostavasti ja itsenäisesti sekä kykenet työskentelemään muutoksien ja aikataulupaineiden alla. Hahmotat hyvin projektien suurten linjojen lisäksi pienemmät seikat. Olet aktiivinen ja positiivisesti jämäkkä toiminnan kehittäjä, etkä pelkää kääriä hihojasi erilaisten haasteiden edessä. Nautit vaihtuvista toimeksiannoista ja vetovastuusta, mutta et tylsisty rutiinien suorittamisesta. Liiketoiminta-alueidemme tuntemuksen näemme etuna.

ICT-projektipäällikkönä vastaat:
• Projektien johtamisesta ja niiden sujuvasta viestinnästä
• Projektien suunnittelusta, valmistelusta, muutoshallinnasta, seurannasta, raportoinnista, riskienhallinnasta ja laadusta
• Projektikohtaisten suunnittelun lähtötietojen ja asiakasvaatimusten dokumentoinnista, ylläpitämisestä ja validoimisesta
• Koordinoit ja teet tiiviisti yhteistyötä oman organisaation lisäksi myös liiketoiminnan, sidosryhmien ja toimittajien kanssa.
• Huolehdit käyttöönottovaiheen yhteydessä projektin sujuvasta ja hallitusta siirtymisestä tuotantoon.

Hakijan profiilin mukaisesti mahdollista myös:
• Projektimallin kehittäminen
• ICT PMO toiminnan kehittäminen

Tarjoamme mielenkiintoisten ja vastuullisten työtehtävien lisäksi mahdollisuuden päästä vaikuttamaan toiminnan kehittämiseen ja uudistamiseen nuorekkaassa työilmapiirissä. Tule osaksi nopeasti kasvavaa ja menestyvää konsernia sekä positiivista työympäristöä.

Coronaria konsernissa sinua odottaa monialainen, kehitysorientoitunut ammattilaisten työyhteisö, jossa vallitsee hyvä henki ja henkilöstön tyytyväisyyteen panostetaan. Meillä terveys- ja hyvinvointialan uudistajina työskentelee yli 3000 asiantuntijaa ja tarjoamme ison kasvukonsernin henkilöstöedut, joustavat työajat etätyömahdollisuuksineen sekä hyvät työvälineet. Toimipaikkasi voi olla joko Oulu tai Helsinki.

Valmis liittymään joukkoomme? Jätä hakemuksesi tehtävään viimeistään 3.10.2021, liitä mukaan CV:si sekä lyhyt hakemusteksti palkkatoiveineen. Aloitamme haastattelujen tekemisen jo hakuaikana, joten ethän jätä hakemista viime hetkeen - odotamme hakemustasi!

Mitä: ICT-projektipäällikkö
Missä: Oulu tai Helsinki
Milloin: Kokopäiväinen työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä
Miten: CV ja hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen:  https://rekry.coronaria.fi/meprekryhoito
Miksi: Haasteellinen ja palkitseva työ Suomen superkasvajiin kuuluvassa terveysalan yrityksessä liiketoiminnan ytimessä

Hakuaika päättyy 3.10.2021, mutta aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä.

 Lisätietoja antaa Suvi Alatalo: suvi.alatalo@coronaria.fi.
Tehtävään liittyen voi esittää kysymyksiä myös soittoaikana Satu Palviaiselle (p.040 840 3033) 22.9.2021 klo 16-17 tai 30.9.2021 klo 16-17,

Oletko etsimämme ICT-projektipäällikkö? Kiinnostuitko paikasta? Hae mukaan!

Coronaria -konsernin tarina sai alkunsa halusta tehdä asiat toisella tavalla. Tavalla, joka palvelisi niin asiakkaitamme, henkilöstöämme kuin yhteiskuntaakin. Tehtävämme on rakentaa Suomeen uudenlaista terveydenhuoltoa ja tulokset kertovat, että olemme siinä myös onnistuneet. Me Coronariassa haastamme vallitsevia toimintamalleja ja pohdimme, miten asioita voisi tehdä paremmin tai järkevämmin.

Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin. Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Tuottamamme palvelut ovat ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.
Aikaa jäljellä