Etusivu
Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin.
Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palvelut.

Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Tuottamamme palvelut ovat ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Lähihoitaja - Kuusamo
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Lähihoitaja - Kuusamo
Sijainnit
Kuusamo
Haku alkaa
15.9.2021
Haku päättyy
28.9.2021
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Täydennämme huippuosaajista koostuvaa moniammatillista kuntoutustiimiämme ja etsimme nyt lähihoitajaa Kuusamon kuntoutuskursseille – olet lämpimästi tervetullut meille!

Tehtävässä toimit osana moniammatillista tiimiä. Työtehtäviin kuuluu laitoskuntoutuskurssien toteutukseen osallistuminen ja avustajana toimiminen. Työ edellyttää lähihoitajan pätevyyttä. Lisäksi odotamme sinulta reipasta ja iloista työotetta sekä valmiutta työskennellä myös iltaisin ja harvakseltaan viikonloppuisin. Olet ystävällinen, joustava ja kohtaat ihmiset iloisesti. Voit työllistyä tehtävään joustavasti joko ammatinharjoittajana, tuntipalkalla tai kuukausipalkalla. Tarve on yhdelle kokoaikaiselle lähihoitajalle ja keikkaluontoisille tuntitekijöille.

Coronaria Kuntoutuspalvelut toteuttaa kuntoutuskursseja ryhmämuotoisina sopeutumisvalmennuskursseina, jolloin asiakkailla on mahdollisuus hyödyntää ryhmältä saamaansa vertaistukea. Sopeutumisvalmennuskurssit toteutetaan ammattilaistemme vahvaa osaamista hyödyntäen, ja moniammatillinen tiimimme työskentelee yhdessä jokaista asiakasta varten. Tiimiin kuuluu sosionomi, sairaanhoitaja, toimintaterapeutti ja fysioterapeutteja. Kurssit järjestetään kylpylähotelli Kuusamon Tropiikissa.

Työsopimussuhteessa tarjoamme työterveyspalvelujen ohella monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum- liikunta/kulttuuriedun ja lounaskortin.

Huomioithan että käsittelemme saapuneita hakemuksia jo hakuajan aikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työpaikka on haettavissa Coronarian kuntoutusliiketoiminnan työpaikkojen rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekrykuntoutus


Soita ja tule tutustumaan meihin!
Lisätietoja antavat:
palvelupäällikkö Petteri Kangas, p. 040 614 7002 tai petteri.kangas(a)coronaria.fi
palvelupäällikkö Katja Irmola, p. 040 778 6616 tai katja.irmola(a)coronaria.fiCoronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin. Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Tuottamamme palvelut ovat ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.
Aikaa jäljellä