Etusivu
Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin.
Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palvelut.

Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Tuottamamme palvelut ovat ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Hammaslääkäri
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Hammaslääkäri
Sijainnit
Kuopio
Haku alkaa
18.2.2021
Haku päättyy
31.3.2021
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Hammaslääkäri, sykkiikö sydämesi päivystystyöhön tai jononpurkuun? Tule meille töihin Kuopioon!

Haemme nyt Coronarialla hammaslääkäreitä päivystystyöhön Pohjois-Savon alueelliseen suun terveydenhuollon päivystyspisteeseen, Kysin yhteispäivystykseen, Kuopion yliopistolliseen sairaalaan. Haemme myös mahdollisesti Coronarian kautta alkavaan jononpurkuun vahvistusta.

Päivystystyö on virka-ajan ulkopuolella tapahtuvaa työtä. Arkisin päivystystyö on varallaoloa ja vuoro saattaa mahdollisesti muuttua aktiivivuoroksi. Viikonloppuisin vuoro alkaa aktiivivuorolla ja muuttuu varallaolovuoroksi iltaa kohden. Jononpurku on arkisin virka-aikana tehtävää työtä.

Me Coronarialla tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa sekä laadukasta hammashoitoa ja pidämme erityisen hyvää huolta henkilökunnastamme. Henkilöstö- ja asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa. Työssäsi sinua auttaa asiantunteva tiimi, ja saat kattavan perehdytyksen ennen työsi aloittamista. Palkkamme on kilpailukykyinen.

Työn kelpoisuusehtona on hammaslääketieteen lisensiaatin tutkinto ja sinulla täytyy olla kahden vuoden kliininen työkokemus valmistumisesi jälkeen. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Mikäli kiinnostuit Coronarian tarjoamista työmahdollisuuksista, otathan pikaisesti yhteyttä niin keskustelen mielelläni kanssasi lisää. Haastattelemme potentiaalisia hakijoita myös hakuajan ollessa käynnissä.

Tervetuloa Coronarialaiseksi!

Lisätietoja:
Asiakkuusvastaava Susanna Rautiainen, p. 040 6605178
susanna.rautiainen(a)coronaria.fi

Lue hammaslääkäreidemme kokemuksia meillä työskentelystä https://www.coronaria.fi/toihin-coronariaan/hammaslaakariksi-coronariaan/

Työpaikka on haettavissa Coronarian rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekryhoito

Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin.
Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Tuottamamme palvelut ovat ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.
Aikaa jäljellä