Etusivu
Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin.
Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palvelut.

Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Tuottamamme palvelut ovat ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Hammaslääkäri, kesätyö 2020
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Hammaslääkäri, kesätyö 2020
Sijainnit
Tampere
Haku alkaa
24.2.2020
Haku päättyy
17.5.2020
Työsuhdemuoto
Määräaikainen
Työsuhteen luonne
 
Työpaikan kuvaus
Työyhteisö meillä Coronarialla on todella innovatiivinen ja meillä on vahva halu kehittyä ja kasvaa alan parhaaksi toimijaksi. Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa sekä laadukasta hammashoitoa ja pidämme erityisen hyvää huolta henkilökunnastamme. Henkilöstö- ja asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa. Olemmekin hyvästä syystä ylpeästi Coronarialaisia!

Haemme nyt 10:tä laillistettua hammaslääkäriä osa- ja kokoaikaisiin kesäsijaisuuksiin.

Coronaria Hammasklinikalla pääset tekemään vastuullista ja itsenäistä työtä, jossa saat päivittäin ratkaista ongelmia, hyödyntää kädentaitoja ja rakentaa luottamuksellista hoitosuhdetta asiakkaisiin. Hammaslääkärin työ on tarkkaa ja intensiivistä, mutta myös äärimmäisen palkitsevaa. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Uran alkuvaiheilla on tärkeää, että töitä pääsee tekemään mahdollisimman monipuolisesti kokeneiden ammattilaisten tuella sekä kasvattamaan ammattitaitoaan vähitellen oman mielenkiinnon suuntaan. Uskomme, että me Coronarialla voimme tarjota juuri sinun tavoitteisiisi ja osaamiseesi parhaiten sopivan urapolun!

Meillä on tarjota sinulle useita työskentelyvaihtoehtoja Coronaria Hammasklinikallamme Tampereella. Tarjolla on koko- ja osa-aikaisia hammaslääkärin kesäsijaisuuksia. Voit työskennellä koko kesälomakauden toukokuu-elokuu, tai valita työskentelykuukautesi. Maksamme arvokkaasta työpanoksestasi kilpailukykyisen korvauksen. Sinua odottaa täydet asiakaslistat!

Nappaa siis kesätyöpaikka ja saat loistavan startin urapolullesi. Jokaisella kesätyöntekijällämme on mahdollisuus solmia kanssamme vakituinen työsuhde kesän päätteeksi! Miltä kuulostaa?

Tervetuloa Coronarialaiseksi!
Otathan pikaisesti minuun yhteyttä!

Työpaikka on haettavissa Coronarian rekrytointisivuston kautta:
https://rekry.coronaria.fi/meprekryhoito Klikkaa työpaikkailmoituksen sivun oikeasta alakulmasta JATKA-painiketta siirtyäksesi hakemukseen. Hakuaika päättyy 17.5.2020

Lisätietoja:
Rekrytointikoordinaattori Heidi Viitamaa p. 040 671 5046
heidi.viitamaa(a)coronaria.fi

Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja
Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin.
Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Tuottamamme palvelut ovat ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.
Aikaa jäljellä