Etusivu
Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin.
Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon, palveluasumisen ja kotihoidon sekä kuntoutuksen palvelut.

Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Tuottamamme palvelut ovat ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Palveluesimies Posiolle ikäihmisten asumispalveluihin
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Palveluesimies Posiolle ikäihmisten as.palveluihin
Sijainnit
Posio
Haku alkaa
9.10.2019
Haku päättyy
31.10.2019
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työ alkaa
15.11.2019
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
38,83
Työpaikan kuvaus
Palveluesimies Posiolle ikäihmisten asumispalveluihin

Coronaria on 100% suomalainen terveys- ja hyvinvointipalveluja tuottava yritys. Toimimme valtakunnallisesti yli 130 toimipaikalla 2600 ammattilaisen voimin.

Suurin toimipaikkamme sijaitsee Posiolla, jossa Coronaria on tuottanut kaikki kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut kokonaisulkoistuksena vuodesta 2016 alkaen. Etsimme nyt Posiolle innovatiiviseen asiantuntijajoukkoomme PALVELUESIMIESTÄ ikäihmisten asumispalveluihin, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Palveluesimies vastaa yksiköiden arjen sujumisesta, toimii yksiköiden vastuuhenkilönä ja esimiehenä henkilökunnalle. Tehtävä vaatii sitoutumista laadun kehittämiseen ja yhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa. Ansiokas työskentely edellyttää lisäksi itsenäistä työotetta, hyvää organisointikykyä ja kokonaisuuksien hallintaa. On tärkeää, että palveluesimies on vastuullinen ammattilainen, sekä innostava ja esimerkillään johtava esimies. Posion sote- ulkoistuksen kaikki esimiehet tekevät tiivistä yhteistyötä ja saavat tiimistään myös arvokasta vertaistukea.

Tehtävä edellyttää sosiaali- tai terveydenhuoltoalan korkeakoulututkintoa, vähintään kahden vuoden kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, sekä johtamistaitoa ja esimieskokemusta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn, mahdollisuuden kehittyä työssäsi, sekä kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut. Meillä on sinulle hyvä perehdytys, koulutusmahdollisuudet sekä kannustavan ja innokkaan työyhteisön tuki. Lapin upea luonto, ja Posion huikeat mahdollisuudet aktiiviseen elämäntapaan luonnon parissa kuuluvat tietysti myös luontaisetuihin. Voimme tarvittaessa avustaa asumiseen liittyvissä asioissa.

Hakuaika päättyy 31.10. ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Käsittelemme hakemuksia  jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.  

Työpaikka on haettavissa Coronarian terveysliiketoiminnan työpaikkojen rekrytointisivuston kautta:  
https://rekry.coronaria.fi/meprekryhoito 
Hae tehtävää painamalla Jatka–painiketta 

Voit hakea myös lähettämällä avoimen hakemuksen sekä cv:n osoitteeseen  kaisa.varanka(a)coronaria.fi

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja! 
Yhteyskoordinaattori Kaisa Varanka  kaisa.varanka(a)coronaria.fi  p. 040 8012 325 
Yksikön johtaja Janne Lehtimäki janne.lehtimaki(a)coronaria.fi  p. 040 663 1034

Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja 

Coronaria on täysin kotimainen terveys- ja hyvinvointipalveluihin erikoistunut kasvuyritys. Laajaan tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palvelut.
Aikaa jäljellä