Etusivu
Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin.
Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon, palveluasumisen ja kotihoidon sekä kuntoutuksen palvelut.

Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Tuottamamme palvelut ovat ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Hammaslääkäri Kuopioon
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Hammaslääkäri
Sijainnit
Kuopio
Haku alkaa
23.9.2019
Haku päättyy
31.10.2019
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työ alkaa
1.12.2019
Työsuhteen luonne
Osa-aikainen
Työpaikan kuvaus
Hei,

Etsimme Kuopion päivystykseen hammaslääkäriä osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Työvuorot sijoittuvat arki-iltoihin sekä viikonloppuihin. Tämä on loistava mahdollisuus Sinulle, joka kaipaat lisätöitä tai tahdot tehdä lyhyempää työviikkoa. Edellytämme sinulta hammaslääketieteen lisensiaatin tutkintoa ja kahden vuoden kliinistä työkokemusta. Arvostamme myös hyviä asiakaspalvelu-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työnkuvaan sisältyy monipuoliset hammaslääkärin työtehtävät. Tervetuloa Coronarialaiseksi iloiseen joukkoomme!

Työpaikka on haettavissa Coronarian terveysliiketoiminnan työpaikkojen rekrytointisivuston kautta:https://rekry.coronaria.fi/meprekryhoito

Lisätietoja: Rekrytointikonsultti Oona Viuhko, puh. 040 631 9243 ja oona.viuhko@coronaria.fi

Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Coronaria on täysin kotimainen terveys- ja hyvinvointipalveluihin erikoistunut kasvuyritys. Laajaan tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palvelut.
Aikaa jäljellä