Etusivu
Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin.
Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon, palveluasumisen ja kotihoidon sekä kuntoutuksen palvelut.

Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Tuottamamme palvelut ovat ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Lähihoitaja vammaispalveluihin
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Lähihoitaja vammaispalveluihin
Sijainnit
Posio
Haku alkaa
20.9.2019
Haku päättyy
31.10.2019
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työ alkaa
11.11.2019
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
38,83
Työpaikan kuvaus
Hei Lähihoitaja!
  
Onko vammaistyö lähellä sydäntäsi? Haaveiletko merkityksellisestä työstä, kiireettömästä ilmapiiristä ja Lapin luonnosta? Meillä Coronarialla olisi töitä juuri sinulle, sillä haemme lähihoitajaa kehitysvammapalveluihin Posiolle!  

”Toimintaa yhteisöllisesti yksilöllisyys huomioon ottaen”
Tule tekemään monipuolista  ja merkityksellistä  työtä erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden parissa! Haettavan tehtävän ensisijainen työskentelypiste on ryhmäkoti Kanerva. Kanerva on ympäri vuorokauden hoivaa ja tukea tarjoava koti kuudelle erityistä tukea tarvitsevalle ihmiselle. Kanervassa elämä perustuu asukkaiden omiin, yksilöllisiin tarpeisiin ja toiveisiin. Ohjaajat tukevat asukkaiden oman näköisen elämän ja toiveiden toteutumista. Kanervassa luomme asiakkaille mahdollisuuden tasa-arvoiseen elämään ja ehkäisemme vaikeammin vammaisten ihmisten syrjäytymistä.

Olet lähihoitaja, tai sinulla on vastaava aikaisempi koulutus. Toimit aina asiakaslähtöisesti ja johdonmukaisesti, sinulla on  hyvät vuorovaikutustaidot, olet oma-aloitteinen  ja  innokas  kehittämään toimintaa. Meillä on sinulle hyvä perehdytys, koulutusmahdollisuudet, kilpailukykyinen palkkaus ja työsuhde-edut. Työ on kolmivuorotyötä, ja sinulla on mahdollisuus työskennellä koko- tai osa-aikaisesti, joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan. Voimme tarvittaessa avustaa asumiseen liittyvissä asioissa.

Hakuaika päättyy 31.10.  ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Käsittelemme hakemuksia  jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työpaikka  on  haettavissa  Coronarian  terveysliiketoiminnan työpaikkojen rekrytointisivuston kautta:   
https://rekry.coronaria.fi/meprekryhoito  
Hae tehtävää painamalla Jatka–painiketta  

Voit hakea myös lähettämällä avoimen hakemuksen sekä cv:n osoitteeseen kaisa.varanka(a)coronaria.fi

Olisiko tämä Sinun paikkasi? Kysy lisätietoja!  
Yhteyskoordinaattori Kaisa Varanka  kaisa.varanka(a)coronaria.fi  p.040 8012 325  
Palveluesimies Eija Perttula  eija.perttula(a)coronaria.fi  p. 040 8012 299  
  
Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja 

Coronaria on täysin kotimainen terveys- ja hyvinvointipalveluihin erikoistunut kasvuyritys. Laajaan tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palvelut. 

Olemme tuottaneet kaikki Posion sosiaali- ja terveyspalvelut kokonaisulkoistuksena vuodesta  2016 alkaen.
Aikaa jäljellä