Etusivu
Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin.
Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon, palveluasumisen ja kotihoidon sekä kuntoutuksen palvelut.

Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Tuottamamme palvelut ovat ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Suuhygienisti Posiolle
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Suuhygienisti Posiolle
Sijainnit
Posio
Haku alkaa
11.9.2019
Haku päättyy
31.10.2019
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työ alkaa
15.11.2019
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
38,75
Työpaikan kuvaus
Merkityksellinen työ, mukava työtiimi sekä runsaasti vapaa-ajan mahdollisuuksia nauttia upeasta Lapin luonnosta. Näistä moni vain haaveilee, mutta nyt se on käytännössä mahdollista, sillä  Coronaria  hakee suuhygienistiä Posiolle!   

Coronaria on tuottanut kaikki Posion sosiaali- ja terveyspalvelut kokonaisulkoistuksena vuodesta 2016 alkaen.  Etsimme nyt suuhygienistiä Posiolle, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.   

Tule tekemään monipuolista ja merkityksellistä  työtä suun terveydenhuoltoon! Sinulla on suuhygienistin koulutus sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Toimit aina asiakaslähtöisesti, sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja organisointitaidot, olet oma-aloitteinen  ja  innokas  toiminnan kehittämiseen. Tarjoamme hyvän perehdytyksen, koulutusmahdollisuudet, kilpailukykyisen palkkauksen ja työsuhde-edut. Suuhygienistin työ on kokoaikainen, mutta työajasta voidaan neuvotella. Voimme tarvittaessa avustaa asumiseen liittyvissä asioissa.

 Hakuaika päättyy 31.10.  ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Käsittelemme hakemuksia  jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.   

 Työpaikka  on  haettavissa  Coronarian  terveysliiketoiminnan työpaikkojen rekrytointisivuston kautta:   
https://rekry.coronaria.fi/meprekryhoito  
Hae tehtävää painamalla Jatka–painiketta  

 Voit hakea myös lähettämällä avoimen hakemuksen sekä cv:n sähköpostiosoitteeseen kaisa.varanka(at)coronaria.fi 

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja!  

Yhteyskoordinaattori Kaisa Varanka kaisa.varanka(at)coronaria.fi  p.040 8012 325  
Yksikön esimies Arja Mourujärvi arja.mourujarvi(at)coronaria.fi  p.040 8012 302  

Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja  

Coronaria on täysin kotimainen terveys- ja hyvinvointipalveluihin erikoistunut kasvuyritys. Laajaan tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palvelut.
Aikaa jäljellä