Etusivu
Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin.
Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon, palveluasumisen ja kotihoidon sekä kuntoutuksen palvelut.

Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Tuottamamme palvelut ovat ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Johtava lääkäri
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Johtava lääkäri
Sijainnit
Posio
Haku alkaa
4.2.2019
Haku päättyy
28.2.2019
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
38,25
Työpaikan kuvaus
Coronaria on 100 % suomalainen terveys- ja hyvinvointipalveluja tuottava yritys. Toimimme valtakunnallisesti yli 130 toimipaikalla 2600 ammattilaisen voimin. Suurin toimipaikkamme sijaitsee Posiolla, jossa Coronaria on tuottanut kaikki kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut kokonaisulkoistuksena 2016 alkaen.

JOHTAVA LÄÄKÄRI POSIOLLE

Etsitkö parempaa työpaikkaa? Kaipaatko työltäsi joustavuutta ja monipuolisuutta? Etsimme johtavaa lääkäriä Posiolle tukemaan jatkuvasti kehittyvää toimintaamme.

Tarjoamme sinulle haastavan ja innovatiivisen työnkuvan, sekä mukavat ja innostuneet työkaverit. Olet mukana kehittyvässä työympäristössä ja pääset joustavasti vaikuttamaan omaan työhösi. Me Coronarialla tarjoamme lääkäreillemme toimivan työympäristön ja potilaillemme laadukkaan, asiantuntevan ja hyvän hoidon.

Voit työskennellä joko työsuhteessa kuukausipalkalla tai ammatinharjoittajana. Tarjoamme erittäin kilpailukykyisen palkkauksen. Työsuhteessa oleville lääkäreille tarjoamme vuotuisen koulutusmäärärahan ja suuren konsernimme henkilöstöedut (mm. liikunta- tai kulttuurisetelit). Voimme järjestää myös työsuhdeasunnon, mikäli siihen on tarvetta. Työsuhde-etuna on tietenkin Posion kaunis luonto ja sen vapaa-ajan vietto mahdollisuudet. Työ alkaa sovitusti.


Hakuaika 28.2.2019 asti.HAKEMUKSET, LISÄTIETOJA JA YHTEYDENOTOT

Arja Mourujärvi Yksikön esimies arja.mourujarvi@coronaria.fi, p.040 8012302

Asla Kerola Terveyspalvelut, johtava lääkäri asla.kerola@coronaria.fi, p. 040 165 9633
Aikaa jäljellä