Coronaria - Terveydenhuollon uudistaja

Uudistamme terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin.
Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon, palveluasumisen ja kotihoidon sekä kuntoutuksen palvelut.

Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Tuottamamme palvelut ovat ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Optikko
Työpaikan tiedot
Tehtävä
Optikko
Sijainnit
Mikkeli
Haku alkaa
11.1.2019
Haku päättyy
27.1.2019
Työsuhdemuoto
Määräaikainen
Työ alkaa
1.2.2019
Työ päättyy
30.6.2019
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
38,75
Työpaikan kuvaus
OPTIKON SIJAISUUS, CORONARIA SILMÄKLINIKKA / ESSOTE: SILMÄTAUTIEN POLIKLINIKKA

Haemme joukkoomme innostunutta ja työtä pelkäämätöntä optikkoa. Jos olet innostunut, kehittämismyönteinen, itsenäiseen ja moniammatilliseen työskentelyyn pystyvä - hae joukkoomme!

Coronaria Silmäklinikka Oy on vuonna 2007 perustettu 100% kotimainen yritys, joka tuottaa laadukkaita silmälääketieteen alaan kuuluvia palveluja yksityiselle ja julkiselle terveydenhuollolle ja yrityksille. Avaintoimintoihimme kuuluvat yksityissilmälääkäripalvelut asiakkaitamme lähellä sijaitsevissa toimipisteissämme sekä silmäsairauksien hoidon palvelukokonaisuuksien ulkoistamiset. Vahvuuksiamme ovat palvelun korkea laatu, henkilökunnan huippuammattitaito ja luotettavuus.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Essote toteuttaa yhdessä Coronaria Silmäklinikan kanssa silmätautien erikoissairaanhoidon palvelut. Optikon työ sijoittuu Essoten silmätautien poliklinikalle eri potilasryhmien hoitoon niin itsenäisen vastaanoton pitämisenä kuin lääkärin työparina. Koulutamme laaja-alaisesti sairaalatyöskentelyyn. Työ on monipuolista tiimityötä ja työkavereihin lukeutuu suuri joukko silmätautien ammattilaisia.

Tarjoamme positiivisen elämänasenteen omaavalle optikolle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn moniammatillisessa työyhteisössä. Tehtävässä menestyminen edellyttää ystävällistä ja hyvää vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Kelpoisuusehtona on optikon/optometristin tutkinto.

Jos innostuit, otathan rohkeasti yhteyttä. Annan mielelläni lisätietoja.

palveluesimies Reetaleena Hietala, puh 040 844 9073, reetaleena.hietala@coronaria.fi

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen Coronarian rekrytointisivujen kautta mahdollisimman pian https://rekry.coronaria.fi/meprekryhoito
Hae tehtävää painamalla Jatka–painiketta.
Olemme hakijoihin yhteydessä tarvittaessa jo hakuaikana.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hakuaika tehtävään päättyy 27.1.2019.

Tervetuloa mukavaan joukkoomme!

TÖIHIN CORONARIAAN

Coronaria Oy on vuonna 1988 lääkäreiden perustama, omistama ja johtama yhtiö. Tänä päivänä Coronaria on yksi Suomen merkittävimmistä terveydenhuollon yrityksistä. Coronaria Silmäklinikka Oy – on vuonna 2007 perustettu täysin kotimainen yritys, joka tuottaa laadukkaita silmälääketieteen alaan kuuluvia palveluja yksityiselle ja julkiselle terveydenhuollolle ja yrityksille.

TEE ARVOKASTA TYÖTÄ JA VOI HYVIN TYÖSSÄSI

Panostamme paljon työntekijöidemme hyvinvointiin, ja se näkyy suoraan asiakkaidemme tyytyväisyydessä – ja mikä tärkeintä – hoitotuloksissa.

TULE MUKAAN HUIPPUJOUKKOON

Me olemme hyvästä syystä ylpeitä toisistamme. Asiantuntijamme ovat maamme huipputasoa ja jokainen on oman työnsä parhaimmistoa. Me autamme toisiamme ja jaamme osaamistamme, jotta voisimme parhaiten auttaa ja hoitaa heitä, jotka sitä eniten tarvitsevat.

CORONARIA LYHYESTI

2600 osaajaa, 140 milj € liikevaihto, 100 % suomalainen, henkilöstötyytyväisyys 4/5
Aikaa jäljellä